بیاتیان باز هم سرپرست شهرداری اراك شد

بیاتیان باز هم سرپرست شهرداری اراك شد

مرکزی سعید بیاتیان بعد از 3.5 سال با انتخاب باردیگر اعضای شورای شهر، بر کرسی شهرداری اراک نشست.


عصر نهم بهمن ماه جلسه استیضاح شهردار اراک بعد از کش و قوس های فراوان در صحن فوق العاده شورای شهر برگزار شد، در این نشست بعد از قرائت متن نامه استیضاح که به امضای محمد حسین فدایی، طوفان محمدی، فرزانه رحمتی، ایرج رضایی، پیمان رشیدی، علی جعفر محصولی، حامد آجرلو و علیرضا مرادی رسیده بود، سوالات ۱۶ گانه اعضای شورا و سپس یک سوال کلی عنوان شد.
بعد از قرائت سوالات، شفیعی شهردار برکنار شده اراک، مبادرت به پاسخگویی به اعضای شورا کرد که صحبت وی بارها از طرف اعضا قطع شد، آنها اعتراض داشتند که شهردار در حال ارائه گزارش است، در صورتیکه باید سوالات مطرح شده را پاسخ دهد.
بعد از ۳۰ دقیقه فرصت پاسخگویی داده شده به شفیعی، رضایی دبیر شورای شهر مبادرت به قرائت پاسخ های مکتوب شهردار به سوالات کرد و بعد از آن به درخواست سورانه رئیس شورای شهر، قرار شد که اعضا دلیلهای عدم اقناع از پاسخ ها را مطرح کنند که این امر مورد انتقاد محمدی، فدایی و رشیدی و رضایی قرار گرفت و در نهایت با وجود صراحت قانون در خصوص اینکه باید بعد از پاسخگویی شهردار، رای گیری صورت گیرد، رشیدی، نادری، رضایی و سورانه مبادرت به صحبت کردند و در نهایت با انجام رای گیری، شهردار اراک با مخالفت ۸ عضو شورا از سمت خود برکنار شد.
بعد از خروج شفیعی، شهردار برکنار شده از صحن، فرآیند انتخاب سرپرست شهرداری شروع شد که در نهایت با مطرح شدن ۴ گزینه مدنظر اعضا، سعید بیاتیان با ستاندن ۸ رای اعضا، باردیگر مسند سرپرستی شهرداری اراک را از آن خود کرد، وی در سال ۹۶ نیز برای این سمت انتخاب شده بود.
در استیضاح شهردار هیچ نگاه شخصی وجود ندارد
به گزارش بکسیها به نقل از ایسنا، در این نشست و بعد از صحبت های شفیعی، پیمان رشیدی در واکنش به روند پاسخگویی شهردار با اعلان اینکه تذکر دارم، اظهار داشت: اگر قرار باشد تشویش اذهان شود به نوبه خود اجازه نمی دهم. باید در قالب و چارچوب قانونی، سوالات پاسخ داده شود و ادامه جلسه به این شکل را قبول ندارم.
وی درباب صحبت های شهردار درباب فهرست ۹۴ نفره انتصاب افراد در شهرداری اظهار نمود: برای هر صحبتی باید سند و مدرک ارائه شود، نمی گردد که این چنین با طرح هر موضوعی تشویش اذهان عمومی رقم زده شود.
رشیدی در ارتباط با روال جلسه استیضاح بیان کرد: طبق ماده ۸۳ قانون شوراها بعد از پاسخ سوالات توسط شهردار باید بلافاصله رای گیری صورت گیرد، قانون می گیود که نباید پس از صحبت شهردار، اعضا صحبت کنند و در حقیقت، نقض قانون در حال انجام می باشد.
وی اشاره کرد: مگر در سه دقیقه می توان مسائل را مطرح نمود، در چنین حالتی خلط مبحث و تشویش اذهان صورت می گیرد. این جلسه، فضایی برای استیضاح است، جلسه کارشناسی یا کمیسیون شورا نیست، به من ۲ ساعت وقت بدهید ریز و درشت شهرداری را بیان می کنم.
رشیدی اضافه کرد: در مسئله استیضاح شهردار اراک هیچ نگاه شخصی وجود ندارد چونکه اگر نگاه شخصی بود ۵ ماه پیش استیضاح صورت می گرفت اما به شهردار فرصت دادیم.
نمره شفیعی از ۱۰۰، ۷۰ است/سوالات اعضا دغدغه مردم و شهر نیست
به گزارش بکسیها به نقل از ایسنا، در این نشست سعید نادری یکی از مخالفان استیضاح شهردار اراک، با اعتراض نسبت به موضوع فهرست ۹۴ نفره افراد بکار گرفته شده در شهرداری که مدتی پیش توسط علیرضا مرادی ارائه شده بود، اضافه کرد: متاسفانه این فهرست یک جانبه نگرایانه است، اگر به دنبال تهیه فهرست هستید، باید همه افراد وارد شده به شهرداری را در فهرست درج می کردید، اما افراد خاصی فهرست شده بودند هرچند که این موضوعات خیلی برای ما مهم نیست، اما اگر تشابه اسمی در این فهرست با اعضای شورا وجود داشت به مفهوم ورود این افراد با سفارش اعضا نیست.
وی اشاره کرد: نحوه تنظیم و تهیه آن فهرست بی انصافی بود و شهردار هم نباید به آن استناد می کرد.
نادری درباب استیضاح شهردار بیان کرد: باید مصالح شهر مدنظر قرار گیرد، بزرگترین گرفتاری شهرداری اراک در سال ۹۷ و ۹۸، مسائل مالی بود و حتی در آن سال ها، تاجران اعلام نمود که وام گرفته شود تا حقوق پرداخت گردد، اما با نگاهی مقایسه ای به عملکرد و نگاهی وجدانی به موضوعات، خیلی از مسائل روشن می شود.
وی اظهار داشت: امروز پروژه های عمرانی اراک تمام شده است، امروز از نظر درآمدی کم و کسری وجود ندارد، در حوزه ترافیک، شهرسازی، اجرای پروژه ها، نیروی انسانی و مالی وضعیت مناسب می باشد، در وضعیت ایده آل نیستیم ولی باید قیاس با گذشته کرد. عملکرد شفیعی از نظر من مطلوب است و از ۱۰۰ اساسا بالای ۷۰ نمره می آورد.
این عضو شورای شهر اراک با تاکید بر اینکه عمر شورا رو به انتها است، یک ماه دیگر ثبت نام کاندیداهاست، چهار ماه دیگر انتخابات و ۷ ماه دیگر زمان استقرار شورای جدید است و در این شرایط، استیضاح عاقلانه نیست، اضافه کرد: نباید برای هفت ماه وارد چالش شویم. با این اقدام شرایط نسبتا پایدار را گرفتار تنش و چالش می نماییم و شاید بدترین تصمیم است که بخواهیم مدیریت شهری و شهردار را تغییر دهیم.
نادری اظهار نمود: اگر عملکرد شهردار بد بود، اساسا با اعضای شورا همراه می شدم، اما ارزیابی عملکرد او نشان داد که در حوزه مدیریت شهری نیروی فنی و متخصصی است، البته گلایه هایی وجود دارد و رفتار تنش آمیز شهردار با اعضای شورا به مردم لطمه می زند. موضوعات و سوالاتی که منجر به استیضاح شده است، شاید دغدغه مردم نباشد. مردم خواهان اداره شهر هستند که این امر با پایداری مدیریت شهری ممکن خواهد بود.
طومارگیری در شهرداری اراک/ استیضاح طبق قانون انجام شده
به گزارش بکسیها به نقل از ایسنا، در این نشست ایرج رضایی دبیر شورای شهر اراک با اشاره به طومارگیری در مجموعه شهرداری در پشتیبانی از شهردار، اضافه کرد: لزوم طومارگیری در شهرداری را نمی فهمم و این کار برای نخستین بار است که در اراک مد شده است.
وی با اعلان اینکه استیضاح کاملا طبق قانون پیش رفته است، اضافه کرد: شهردار باید در امتداد پاسخ به سوالات جواب دهد، در صورتیکه گزارش عملکرد ارائه می کند و این امر اساسا تشویش اذهان را به دنبال دارد. از کسی که در جلسه حضور ندارد، اسم برده می شود و این جفا و غیبت شمرده می شود، در صورتیکه شهردار این مجموعه را از وی تحویل گرفته و باید قدردان وی باشد.
استیضاح به صلاح نیست/سعه صدر داشته باشید
در این نشست مرتضی سورانه رئیس شورای شهر اراک اظهار نمود: بعنوان مخالف استیضاح حق صحبت دارم و اگر اجازه صحبت داده نشود حتما مصاحبه می کنم چونکه بعنوان عضو فهرست امید مدعی شفافیت هستیم.
وی اظهار داشت: در این موقع از سال صلاح نیست وارد فرآیند استیضاح شویم و می خواهم با سعه صدر بیشتری در این عرصه عمل شود، در حال ورود به فصل بودجه ریزی هستیم و باید شورا را با عملکرد مناسب به گروه بعدی تحویل دهیم.



1399/11/10
16:55:36
0.0 / 5
836
تگهای خبر: رایانه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران بکسیها در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
بکسیها - اخبار اجتماعی
baxiha.ir - مالکیت معنوی سایت بکسیها متعلق به مالکین آن می باشد