نماینده مردم بناب و خوشه مهر در مجلس خبر داد؛
جذب نیرو در آموزش وپرورش ازطریق دانشگاه های فرهنگیان و شهید رجایی
به گزارش بكسیها نماینده مردم بناب و خوشه مهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از این پس جذب هرگونه نیروی مورد نیاز برای آموزش و پرورش از راه دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی خواهد بود.
به گزارش بکسیها به نقل از مهر، حجت الاسلام محمد باقری بنابی در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان بناب با اشاره به اینکه بر مبنای مصوبه مجلس از این به بعد به غیر از کانال دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی از هیچ کانال دیگری نیروی جدید جذب آموزش و پرورش نخواهد شد؛ اضافه کرد: از سال های آتی جذب نیروی مورد نیاز آموزش و پرورش از این طریق خواهد بود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم صدور مجوز و اداره مهدهای کودک توسط آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اداره مهدهای کودک از جانب بهزیستی بر مبنای مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی بوده و در این خصوص تصمیم گیری با شورایعالی انقلاب فرهنگی است.
باقری بنابی تصریح کرد: اکثریت مشکلات کشور بخاطر موازی کاری ها در کشور است که بایستی این موازی کاری ها برچیده شوند.
وی با انتقاد از نحوه توزیع کتب درسی در استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: متأسفانه سال جاری در بحث توزیع کتب درسی در آذربایجان شرقی مشکل داشتیم که امیدواریم این مشکل در سال های آتی اتفاق نیفتند.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه الان حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از دانش آموزان شهرستان بناب فاقد گوشیهای هوشمند و تبلت هستند؛ اظهار نمود: باید واقعیت ها را قبول کرد و از هرگونه اقدام پوپولیستی اجتناب نمود و به مردم واقعیت ها را بیان کرد؛ چون که در شرایط فعلی تأمین بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای تهیه دو هزار و ۵۰۰ گوشی هوشمند و تبلت امکان پذیر نیست.
باقری بنابی افزود: خوشبختانه دروس دانش آموزان از شبکه های مختلف صدا و سیما تدریس می شود که بایستی دانش آموزان را جهت استفاده از کلاس های درسی به سمت تلویزیون سوق داد.
وی در ادامه سخنان خود مسئولین آموزش و پرورش شهرستان را مکلف کرد برای جلسه آتی شورای آموزش و پرورش گزارشی مصور و تحلیلی از نتایج کنکور و قبولین شهرستان به همراه رتبه های آنها و به صورت مقایسه ای با دیگر شهرهای استان و حتی کشور تهیه و عرضه نمایند.
۹۱ درصد دانش آموزان بنابی به اینترنت و شبکه شاد دسترسی دارند
حسین پارسامهر مدیر آموزش و پرورش بناب هم در این نشست اظهار داشت: ۹۱ درصد دانش آموزان بناب به شبکه اینترنت و شبکه شاد دسترسی دارند که این میزان در استان آذربایجان شرقی ۸۸ درصد است و این شهرستان ۳ درصد هم از میانگین استانی بالاتر است.
وی با اشاره به کمک های مؤمنانه مردم برای تأمین و تهیه لوازم تحریر دانش آموزان خواهان ساماندهی مراکز خیریه شهرستان جهت شرکت در پویش کمک مؤمنانه شد.
مدیر آموزش و پرورش بناب خاطرنشان کرد: الان این شهرستان دارای ۲۷ هزار و ۲۲۳ دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی و یک هزار و ۷۴۹ فرهنگی شاغل است و تابحال یک هزار و ۳۰۰ نیرو هم در آموزش و پرورش بازنشسته شده اند.
پارسامهر ضمن تقدیر و تشکر از تلاشهای نماینده شهرستان و مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان در مورد راه اندازی مدارس جدید اظهار نمود: با پیگیری های به عمل آمده ظرف روزهای اخیر راه اندازی ۵۱ باب کلاس جدید درس در شهرستان بناب کلنگ زنی شده است.
بنابراین گزارش، در این نشست شهریار فتحی فرماندار بناب بر بالا بردن کیفیت آموزش مجازی و برنامه شاد برای دانش آموزان تاکید کرد و اظهار داشت: فرهنگیان عزیز نقش مهم و کلیدی در اجرای برنامه آموزش شاد دارند. بنابراین فرهنگیان عزیز با اختصاص ساعات بیشتری به اجرای برنامه شاد در بالا بردن کیفیت آموزش و تربیت دانش آموزان گام بردارند.
همه مدارس شهری و روستایی آذربایجان شرقی به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی هم در مورد جزئیات مربوط به پروژه هوشمند سازی مدارس در شهرستان بناب با اشاره به ضرورت اجرای هوشمندسازی مدارس در شرایط کرونایی اظهار داشت: تا آخر سال جاری همه مدارس شهری و روستایی استان که امکان عرضه سرویس اینترنت پرسرعت در آنها وجود دارد، به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند.
محمد فرزاد اضافه کرد: طی اقدامات صورت گرفته در شهرستان بناب، سرویسهای اینترنت ADSL به همراه مودم و یا بدون مودم به ۶۳ مدرسه روستایی و ۵۷ مدرسه شهری در این شهرستان که تابحال فاقد سرویس اینترانت یا سرویس ADSL بودند، به صورت دو سال اتصال مجانی داده شده است.
وی همینطور اضافه کرد: سرویس اینترنت ADSL بدون مودم به مدرسه های روستایی و شهری شهرستان بناب که قبلاً دارای سرویس هایی مانند ADSL یا اینترانت به همراه مودم بوده اند، اعطا شده است و سرویس قبلی آنها به توپولوژی مورد نظر تعریف شده و ۲ سال اتصال مجانی برقرار شده است.
وی در مورد سرویسهای مودم همراه اول و ایرانسل هم اعلام نمود: این سرویس در چهار مدرسه روستایی در شهرستان بناب که فاقد امکان ADSL بوده اند و دارای پوشش یکی از اپراتورهای همراه اول یا ایرانسل بوده اند، برقرار شده است.
وی اضافه کرد: سرویس مودم های وب در یک مدرسه روستایی بناب که دارای پوشش های وب بوده به همراه ۲ سال اتصال مجانی برقرار شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران بکسیها در مورد این مطلب