رییس كمیته محیط زیست شورای شهر تهران عنوان كرد

تالاب میانكاله یك مبحث ملی است

تالاب میانكاله یك مبحث ملی است

به گزارش بکسیها رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به اینکه من از مسؤلان محیط زیست کشور و فراکسیون محیط زیست می خواهم منشاءیابی سمومی که منجر به مرگ پرندگان شده را انجام دهند تا دلیل مرگ پرتدگان مشخص شود، اظهار داشت: زندگی همه ما به یکدیگر متصل است و باید نسبت به مسائل محیط زیستی حساس باشیم ولو آنکه در محدوده شهری ما نباشد. تالاب میانکاله یک مبحث ملی است و همانطور که به دریاچه ارومیه حساسیت داریم، به میانکاله هم توجه داشته باشیم.


به گزارش بکسیها به نقل از ایسنا، سید آرش حسینی میلانی در دویست و هفتاد و پنجمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری اظهار داشت: ۱۳ بهمن روز جهانی تالاب ها در کشور گرامی داشته شد؛ ولی تا ۲۹ بهمن نزدیک به ۱۰ هزار قطعه پرنده در آنجا به علت سمی که در بافت کف تالاب وجود دارد، از بین رفته است. سال قبل هم ۳۲ هزار قطعه پرنده در این تالاب از بین رفتند که فعالان محیط زیستی می گویند این میزان تا ۵۰ هزار قطعه افزایش می یابد.

این عضو هیات رییسه شورای شهر تهران در تذکری درباره ثبت اطلاعات کارگری در سامانه های الکترونیکی افزود: بیشتر از یک سال است که ثبت کامل و بموقع اطلاعات کارگران پسماند از جانب شهرداری های مناطق در سامانه های الکترونیکی مدیریت پسماند پیگیری می شود. این مورد یکی از رویکردهای مورد تاکید شورای شهر پنجم جهت ایجاد شفافیت و نظارت پذیری است.
حسینی میلانی با اشاره به اینکه باآنکه در بخش ثبت اطلاعات ماشین آلات پسماند عملکرد ۲۱ منطقه رضایت بخش بوده است، تصریح کرد: همچنان شاهد عملکرد زیر ۵۰ درصدی ثبت اطلاعات کارگران فعال در سامانه مدیریت پیمانکاران هستیم؛ به صورتی که چهار منطقه زیر ۳۰ درصد (مناطق ۴، ۵، ۱۷ و ۱۸) و ۱۰ منطقه بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است (مناطق ۱، ۲، ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۳، ۱۵، ۲۰، ۲۱ و ۲۲) که در این میان، ثبت اطلاعات منطقه ۴ نسبت به ماه های گذشته ۴۱ درصد کاهش داشته که باید در ماههای آینده ارتقاء داده شود.
وی ادامه داد: به شهرداری تهران تذکر می دهم در ثبت اطلاعات در سامانه مدیریت پیمانکاران تا آخر اسفند ۹۹ تسریع شود. همینطور از شهرداران ۳، ۷، ۱۶ و ۱۹ که عملکرد خوبی در ثبت اطلاعات در بهمن ماه ۹۹ داشته اند، تشکر کنم.
لزوم رسیدگی به عملکرد مالی و اجرایی شرکت ارتباط مشترک شهر
به گزارش بکسیها به نقل از ایسنا، محمد علیخانی هم در دویست و هفتاد و پنجمین جلسه شورا در تذکری در مورد رسیدگی به عملکرد مالی شرکت "ارتباط مشترک شهر" اظهار داشت: شرکت ارتباط مشترک شهر از شرکتهای وابسته به شهرداری تهران است که سهم شهرداری تهران ۵۱ درصد و سهم اپراتورها ۴۹ درصد (ایرانسل ۱۶ درصد، همراه اول ۱۶ درصد، تالیا (شرکت تعاونی رفسنجان) ۱۶ درصد) می باشد و وظیفه اصلی این شرکت و فلسفه بوجود آمدن این شرکت ایجاد درآمد پایدار، ساماندهی دکل ها و نظم بخشیدن به سیما و منظر شهری می باشد.
وی افزود: متاسفانه شهرداری تهران به جای استفاده از توان کارشناسی و مدیریتی کارکنان رسمی خود در این عرصه، کارکنان شرکتهای اپراتوری یا افراد خارج از شهرداری را به عنوان مدیرعامل منصوب نموده است که متأسفانه این عامل در طول ۲ سال گذشته بدلیل سوء مدیریت سبب تضییع حقوق شهرداری و بروز مشکلات عدیده ای همچون اینکه در دو سال قبل حدود ۲۰۰۰ مجوز نصب دکل در تهران صادر گردیده است که بیشتر آنها در ارتباط با به اپراتور یکی از شرکتها بوده که مدیرعامل وقت هم از کارکنان آن اپراتور بوده است؛ شده. از طرفی کارگروه صدور مجوز نصب دکل که عضو شورای اسلامی شهر تهران هم در آن به عنوان ناظر عضویت دارد تبدیل به ۲ کارگروه اصلی و فرعی شده است که تشکیل کارگروه صدور مجوز فرعی، غیر قانونی می باشد و کارگروه ذکر شده اقدام به صدور مجوزهای بی ضابطه نموده اند بنابراین هم اکنون تهران از وجود دکل های مخابراتی اشباع شده است و لزوم دارد سریعا از آشفتگی بوجود آمده در سیما و منظر شهر تهران جلوگیری بعمل آید. متأسفانه شرکت مذکور در مورد جمع آوری دکل های غیر مجاز، برپایه مصوبه ساماندهی در طول دوسال گذشته تا کنون هیچ اقدام مؤثری انجام نداده است.
وی افزود: اپراتورها می بایستی سند جامع در ارتباط با دکل های مورد نیاز خود و همینطور آمار دقیق تعداد دکل های نصب شده تابحال را به مدیریت شهری عرضه نمایند تا در مورد آن تصمیم گیری لازم بعمل آید. لازم به ذکر است هم اکنون بیشتر درآمد اپراتورها در تهران می باشد. همینطور تعداد ۲۰۷ رأی قطعی صادره کمیسیون ماده ۱۰۰ در این شرکت وجود داشته است که متأسفانه مدیریت قبلی شرکت این آراء را با صدور مجوز بلااثر اعلام نموده است و همینطور معاونت شهرسازی هم تعداد زیادی از مجوزهای صادره در کارگروه را طی نامه ای درخواست ابطال آنرا نموده است. این امر سبب ایجاد تناقض در رفتار شهرداری تهران در نحوه عملکرد صدور و ابطال مجوز گردیده و همینطور سبب ایجاد سردرگمی از نحوه عملکرد شهرداری تهران برای دستگاههای نظارتی همچون دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی کل کشور گردیده اس. ازاین رو این مورد در حقیقت به نفع اپراتورها بوده است و آراء کمیسیون های ماده ۱۰۰ را هم تضعیف می نماید.
وی تصریح کرد: صدور مجوز نصب دکل برای اپراتورها با عنایت به سهامدار بودن آنها در این شرکت، سبب درآمدزایی برای آنها می شود. چونکه مبالغ پرداختی جهت دریافت مجوز نصب دکل باردیگر در انتهای سال در چارچوب سود سهام شرکت به حساب آنان برگشت داده می شود و شهرداری تهران از این محل سودی نمی برد. شایان ذکر است هم اکنون یکی از سهامداران ۱۶ درصدی، تالیا (شرکت تعاونی رفسنجان) اپراتور نمی باشد و فرکانس و تجهیزات فنی خویش را به همراه اول، واگذار نموده است و شرکت تالیا در شرکت ارتباط مشترک شهر، صرفا از درآمد و سود حاصله شرکت از فضاهای شهری و صدور مجوز بهره مند می شود.
علیخانی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران می بایستی هر ساله بابت افزایش اجاره بهای فضاهای شهری در اختیار اپراتورها، اقدام نماید که بنا بر اطلاعات اینجانب باوجود اعلام میزان افزایش درصد سالیانه جهت عقد قرارداد، فضاهای شهری توسط معاونت مالی و اقتصادی، اپراتورها از پرداخت اجاره بها در دوره مدیریت قبلی امتناع نموده و مبحث را به هیأت کارشناسی ارجاع داده و بعد از اعلام نظر توسط هیأت کارشناسی، مبادرت به پرداخت کل اجاره بها تا سال ۱۴۰۰ نموده اند تا دیگر مشمول افزایش سالانه اجاره بها نگردند. در واقع این اجاره بها به عنوان درآمد پایدار شهرداری تهران می باشد.
وی مدعی شد: "متأسفانه هم اکنون شرکت مذکور از محل درآمد صدور مجوزهای صادره، مبلغ ۴۰ میلیارد تومان در حساب شرکت نزد بانک، سپرده نموده و از این محل اقدام به پرداخت وام های قرض الحسنه به مدیران و کارکنان، گاها با سودهای کمتر از حد معمول و در بعضی موارد به صورت تکراری به یک نفر پرداخت می نماید (بین ۲۰ میلیون تا ۱۶۰ میلیون) که این امر تخلف واضح و آشکار می باشد که باید پیگیری شود. در ضمن سرپرست شرکت مذکور تا چندی قبل با حفظ سمت در سازمان فناوری به عنوان معاون مشغول بوده است. مدیرعامل اسبق شرکت با معرفی خود از محل رسوب همین وجوهات برای دریافت وام یک صد میلیونی قرض الحسنه خویش را با امضای خود معرفی نموده که برخلاف بند ۳ ماده ۲۵۸ لایحه اصلاحی قانون تجارت می باشد که باید در این خصوص پاسخگو باشد و به تخلفات معرفی شود."
علیخانی ضمن تذکر به شهردار تهران اظهار داشت: تقاضا دارم نسبت به اصلاح موارد زیر اقدام لازم صورت پذیرد:
"صدور هرگونه مجوز نصب دکل برابر بند ۷ مصوبه ساماندهی دکل ها صرفاً از راه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران بعمل آید و شرکت مذکور حق هرگونه صدور مجوز نصب دکل را خارج از ضوابط نداشته باشد. در مورد عقد قرارداد اجاره بها بر مبنای ضوابط موجود در شهرداری تهران، کلیه قراردادهای اجاره محل به سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران واگذار گردد.
به نظر می آید این شرکت از وظایف اصلی محوله خود از لحاظ مالی و عملکرد اجرایی منحرف گردیده است، بنابراین پیشنهاد می گردد مستند به نامه ارسالی اینجانب و موافقت شهردار سابق (جناب آقای افشانی) شرکت مذکور به جهت حفظ درآمد پایدار به حوزه معاونت مالی و اقتصادی بازگردد و فعالیتش در آن معاونت استقرار یابد که می بایست این امر تا کنون انجام می گردید. شورای اسلامی شهر تهران اقدام به انتخاب حسابرس مستقل به منظور بررسی عملکرد دوسال گذشته نماید و همینطور گزارش عملکرد شرکت مذکور هم تهیه شود."





منبع:

1399/12/05
13:55:05
0.0 / 5
892
تگهای خبر: اپراتور , ایرانسل , خدمات , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران بکسیها در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
بکسیها - اخبار اجتماعی
baxiha.ir - مالکیت معنوی سایت بکسیها متعلق به مالکین آن می باشد